Oldalak

2009. március 15.

De jó játék a yo-yo

Néhány héttel ezelőtt vásároltam egy yo-yo készítő kézi készüléket :o). Tegnap a nyuszis képem keretezésénél, gondoltam kipróbálom, mert még nem csináltam ilyesmit. Amikor nekiláttam, már gyanús volt, hogy igen pici lesz. És tényleg..., persze gyanakodhattam volna, ha jobban megnézem a csomagolást, hiszen azon rajta van, hogy az elkészült yo-yo-val hajcsatot lehet díszíteni. :o))

A negyedik mini virág elkészítésénél arra is rá kellett jönnöm, hogy nem is igazán szükséges ehhez sablon, hiszen egy kivágott kör alakú anyagból is egyenletes öltésekkel hamar lehet virágot varázsolni. A nagyobb már így készült!6 megjegyzés:

 1. Nagyon jó kis díszt (ajtó?) készítettél. A mini virágok pedig aranyosak! Díszíts velük hajcsatot kislányod számára:))

  VálaszTörlés
 2. Nagyon jó ez a szalag, mennyi mindent kihozol belőle. :O Az előző díszed is nagyon tetszett, de ez már a húsvétot idézi, szuper.

  VálaszTörlés
 3. Nagyon jó ez a dísz.
  Most láttam, hogy egy városban lakunk.

  VálaszTörlés
 4. Abile, és ebben a könyvben csak yoyo díszek vannak??? Szépek lettek, de ezekhez tényleg nem kell sablon, csak egy pohár, tányér, és minden ami kerek... :o)
  Kalex

  VálaszTörlés
 5. Bea!
  Ezt a díszt inkább falra gondoltam, bár ajtóra sem rossz, csak nálunk a bejárati ajtón nem bírná az időjárás viszontagságait :o)
  Silerika!
  Tényleg nagyon jó vele dolgozni...
  Mariah!
  Dejóóó... úgy örülök Neked!
  Kalex!
  A képen a yoyokészítő kis szerkentyű csomagolása van, sajnos nem könyv :o(

  VálaszTörlés
 6. Ügyes dísz lett a nyuszikás képből!

  VálaszTörlés