Oldalak

2009. október 11.

"Vásár"nap

A mai délelőttöt Bababörzén töltöttem Dia Barátnőm és Noémi társaságában. Sajnos - Dia kivételével - nem jutottunk nagy bevételhez, de én nagyon jól éreztem magam. Noémitől egy kedves kis kitűzőt is kaptam ajándékba.





Persze én sem mentem üres kézzel, a tegnap mutatott szatyorkát vittem neki, néhány sk. festésű fonal társaságában.

A fonalfestés egy új technikáját is kipróbáltam. Nem fehér fonalat mártottam két különböző színű festékbe, hanem világos színű - sárga, drapp, világoskék, rózsaszín színekben - fonalakat vásároltam (most épp kiárusítás van a rövidáru üzletben, így 50,- Ft-ba került darabja) és ezeket mártottam a motring kb. feléig sötétebb festékbe.
Szerintem ezek is nagyon szépek lettek.
















Ma délután elkészültem Dávidnak szánt irattartómmal is. Már nagy szüksége volt rá, mert egyre több személyes "papírja" (vagy inkább kártyája... jogosítvány, személyi igazolvány, lakcímkártya) lett, aminek kellett valami tartóka. A tárca hátuljára varrt Skoda logóért köszönet és hála Mamisnak.









12 megjegyzés:

  1. Annyira jó lett!Nagyon ügyes vagy!!!

    VálaszTörlés
  2. Jaj, de szépek a fonalaid! Kedvet kaptam a festéshez. :)
    A tárca is jó lett, ügyes vagy. :)
    Sajnálom, hogy nem jött be a börze. Vígasztaljon a tudat, hogy a szeptemberi se volt nagy szám. (Legalábbis nekem nem.) Az is kár, hogy nem tudtunk összefutni ( de ezt már írtam neked mailben), pedig úgy vártam a mai napot... :(

    VálaszTörlés
  3. Jaj nem is tudom mit dicserjek hamarabb. Eloszor is koszonom a leirast hogy is festeted a fonalakat...elkepesztoen jok lettek! Es milyen fajta fonalak ezek? Na es az irattarto!Huuuha...szuper lett...az en paromnak is tuti hogy tetszene...:-)))

    VálaszTörlés
  4. Ó te jó ég, mennyi szépség!!

    VálaszTörlés
  5. Érdekes, és nagyon szuper ez a festéstechnika. Szépek lettek a fonalaid!!:)
    A tárca igazán egyedi lett, ügyes vagy!!:))

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szép nap volt, Abile! :o)

    VálaszTörlés
  7. Aki olvassa /hallja adja tovább! narancssárga jelzés kihirdetve. (Viharos szél) Igaz, Pécsett reggel óta esik az eső, viharos szél és már csak +10C° - (lehet,hogy mozgalmas/zajos éjszakánk lesz!) Mindenki vigyázzon magára! (elemlámpát odakészíteni!- és egyéb eszközök... )

    VálaszTörlés
  8. Nagyon szépek lettek a fonalaid megint. A szatyorkát ismét megcsodáltam Naominál is.A tárca is nagyon jó, olyan férfias! :)

    VálaszTörlés
  9. Olvasva, hogy vannak többen (?) "vásározók" ? - nekik üzenném, hogy 2009.október 16> 18 Pécsvárdon Leányvásár !- ( valahogy nem túl sok helyen találtam meg a programot a neten !) Egyik évben "Gesztenyeszüret" - másik évben "Leányvásár!" - (általában vasárnap van a nagyobb felhajtás,- stb.)

    VálaszTörlés
  10. Úgy emlékszem (...) esetleg itt a program :
    http://www.erikanet.hu/
    vagy így ?
    209 Leányvásár -Pécsváradon

    VálaszTörlés
  11. Nagyon profi lettél már fonal-festésben. Kíváncsian várom, hogy milyen szépségek születnek majd ebből az adagból.

    VálaszTörlés