Oldalak

2009. november 12.

Zöldség- és gyümölcsgyár

Violini a blogjában zöldség- és gyümölcsgyári munkásokat keresett. Az ötlet nagyon tetszett, viszont úgy voltam vele, hogy kinek is készítenék én ilyesmit, hisz az én gyerkőceim már nem játszanak ilyesmivel, Anitámat is inkább a készítése érdekli, mint a velük való játék.

Aztán lapoztam a naptárban és jött az ötlet, hogy Sógornőm 2 éves unokájának szülinapjára készíthetnék én is ilyen apró kis ajándékokat.

Két este alatt majdnem sikerült is felzárkóznom, a tojásom még hiányzik :o)

A Családomon teszteltem a felismerhetőséget. Az eper egyértelműen felismerhető volt mindenki számára:




A tökömmel már adódtak problémák. A férjem szerint éretlen paradicsom, a gyerekeim csak simán rákérdeztek, hogy ez mi? Hááát, ilyen :o)



A gomba és a paradicsom is 100 %-ban felismerhető volt:





A sárgarépát mindenki egyértelműen megnevezte, nos a petrezselyem már megosztotta a Család tagjait. A férjem állította, hogy ez jégcsapretek :o)... No, nem baj, ez az a zöldség, ami az lesz a Kislánynak, aminek akarja :o)



5 megjegyzés:

  1. Szépek lettek. :) Majd jövőre én is varrok ilyesmit Micinek. Szerintem minden kislány örülne neki, biztos, hogy a kis két éves is odalesz értük! :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szepek lettek! Es ezek olyan kis targyak amik mindig gazdira talalnak:-DDD

    VálaszTörlés
  3. Nagyon ötletesek, és sztem felismerhetőek! :o) Most jöhet a gyümölcs kollekció!?

    VálaszTörlés
  4. szuperek lettek :o) még a tök is :o))

    VálaszTörlés
  5. Szerintem egy csomó férjnek halvány fogalma sincs róla, hogy mi az a jégcsapretek, teát a párod mindenféleképpen dicséretet érdemel :-)... ha retek, ha nem....

    VálaszTörlés