Oldalak

2011. szeptember 17.

Gombok és virágok


Kedves ismerősöm, Aranyosfodorka egy korábbi bejegyzésében írt gyermekkora emlékeként őrzött gombjairól és arról, milyen szívfájdító arra gondolni, hogy majd esetleg egyszer a kukában végezhetik, ha ő már nem vigyázhat rájuk tovább.

... és akkor jött a hirtelen ötlet.

Ha belevarrnám egy faliképbe ezeket a kedves emlékeket, kisebb az esélye, hogy értéktelen apróságként kidobja őket valaki.

Elérkezett az idő, hogy pénteken átadhassam az elkészült képet. Induláskor a gyomrom apró kis gombóccá változott... mit fog szólni hozzá, tetszik-e majd egyáltalán?


Amikor kibontotta az ajándékot remegő lábakkal figyeltem a tekintetét. Megsimogatta az összes kis gombocskát... úgy láttam a falikép is elnyerte a tetszését. Talán megmentettük őket :o)A gombok - amíg nálam laktak - is igen nagy kincsekhez méltón üldögéltek a polcon. Féltve különítettem el őket a többi gombtól, nehogy egy is elkeveredjen. Öröm volt velük dolgozni, kitalálni mindhez a hozzá színben és formában is illő virágot.


Köszönöm Aranyosfodorka a bizalmadat!

5 megjegyzés:

 1. Én meg drága Abile, köszönöm a sok munkát, köszönöm egyáltalán a velem és emlékeimmel való foglalkozást! Nagyon jól esett, hogy van valaki, akinek az efféle értékek (értékeim) fontosak és a képen látható szépséges műalkotást készítette belőle. Így most már biztos megőrződnek Anyu gombjai (Csak a véletlenek csodás - de valahol mindig létező összefüggésére utalva elárulom, ma lenne Édesanyám 90. születésnapja)
  MÉg egyszer köszönöm.

  VálaszTörlés
 2. Szemüveg párásító bejegyzés, és szép munka !

  VálaszTörlés
 3. Olyan szép dolgokat találsz ki! Minden értelemben szépek, érzelmileg is. :)

  VálaszTörlés
 4. Felbecsülhetetlen értékű gesztus, emlék. Jó hogy vagy!

  VálaszTörlés
 5. Aranyosfodorka!
  Micsoda véletlenek.. nekem pedig tegnap volt a szülinapom :o)
  ===================================
  Mmama!
  Köszönöm szépen...
  ====================================
  Lidércke!
  Köszönöm :D
  ===================================
  Strugamano!
  Aranyos vagy, köszönöm szépen!

  VálaszTörlés