Oldalak

2011. október 21.

A szett


Barátnőm kérésére készült ez a szemüvegtokból és neszeszerből álló kis szett. A szemfülesek felfedezhették, hogy ez bizony a faddi takaróm maradék anyagaiból készült. Ezzel "nevezek" Ginánál az októberi apró fecnik játékára is.




A segítségeteket is szeretném kérni. A régi mosógépem a végét járja. Hamarosan újat kell vennünk. A boltok kínálata olyan szerteágazó, hogy bár van elképzelésem, még is igen tanácstalan vagyok a márkát illetően. Néhány fórumot is olvasgattam már a témában. Ha megosztanátok velem a saját tapasztalatotokat, akár jó, akár rossz, nagyon megköszönöm. Talán segítene eligazodni valamelyest a mosógépek dzsungelében. Itt jobbra fent egy kis szavazást is indítok ez ügyben, de segítő leveleket is várok szeretettel!

8 megjegyzés:

  1. A szemüvegtok de jó! Jól látom ,hogy az oldala csak egy jojó?
    Mosógép ügyben: nekem Indesitem volt 10 évig, így is kétszer többet bírt ki, mint amire hitelesítve vannak. Most egy LG-m van, ezt használtan vettem egy éve, mindkettővel megvagyok elégedve.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépek! Tetszik a színösszeállítás. :)
    Nekem Zanussim van, szeretem. :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó a szetted:) nekem nagyon tetszik:)
    Mosógép ügyben, a véleményem, Samsungot ne, meg szerintem olyat sem, amihez olyat írnak, hogy súly elosztós, meg egyéb ilyen extra dolgok, nekem ezzel nem jók a tapasztalataim, anno mikor vettem, és ahova ez a méret fért el. Én ha most vennék felültöltöst, és Whirlpoolt, nekem anno azt tsnácsolták, de hiába jártam végig Debrecen és Miskolc (szerintem) összes lehetőségét, nem volt megfelelő méretű ebben a márkában, de tapasztaltam később, hogy milyen jó, 8 éve nagyon jó kis mosómasa.

    VálaszTörlés
  4. Szia Abile,
    Én már elfogyasztottam jó pár mosógépet, pedig nem vagyok öreg. Igaz majdnem minden nap megy és egy időben 6-an voltunk. Ebből kettő a mindig koszolós gyerek. Volt olcsó és drága is, de egyik sem bírta sokáig. Szóval túl drágát 100e+ Ft ne vegyél. Ha sok a ruha érdemesebb nagyobb kapacitásút venni. Elöltöltősnél meg végignéztük, hogy a zokni feltapadt az ablakra és kivettük ugyanúgy szárazan-koszosan.

    VálaszTörlés
  5. Szuper a szett, tetszik a szemcsitok megoldás!! Mosógép: nekünk AEG van, überszuper, nagyon elégedett vagyok vele. Szeretem, hogy kiírja mikor lesz kész, szeretem, hogy a dobot mindig felsőállásban állítja meg, ha kész van, szépen mos,az 1000-es centrit nem tudom kihasználni, meert akkor gyűrött lesz nagy cuccos, elég a 700-as fordulat, elég száraz úgy már, de nem gyűrött. Kb 5 éve vettük és heti 6 adagot mosok kb.

    VálaszTörlés
  6. A szett nagyon szép!
    Mosógépügy: nehéz dió, sajnos nekem ismerős mondta, hogy még saját magának is tanácstalan, hogy milyet vegyen, pedig árulja őket.
    Sajnos a drágábbnál is ki lehet fogni, hogy hamar tönkremegy (minél több flinc-flanc van benne, annál inkább) és egy olcsóbb kategóriás is lehet nagyon jó, strapabíró (azért alsó kategóriásat semmi képpen ne)
    Anyunak felnőtt korú energomatja van, és mindig mondja a szerelő (úgy öt évente amikor valami kis hiába van :D) hogy nehogy eszébe jusson lecserélni, amíg ezt lehet szerelni.
    Nekem Fagor van, de mostanában nem látom ezt a márkát, pedig szerelő azt mondta, még ezek viszonylag jók.
    Az biztos, hogy max 5 évet mondanak rá, tehát nem érdemes túl drágát venni, mert jó ha 7-8 évig bírják.Centrifugánál tényleg elég a max 800-as, annál nagyobb fordulaton nagyon összegyűri, amire még érdemes figyelni, hogy a mosószer adagolója mennyire tisztítható könnyen, bár általában már lent van, és kivehető, de az ajtóra szerelteket azért elég macerás tisztán tartani (bár egy evőkanálnyi ecet az öblítő tartályba mosásonként jelentősen kitolja a határidőket a tisztításra)
    Amit én most láttam hirdetésekben a 15 perces mosás is egy "parasztvakítás" mert az kb arra jó, amire az ember átfuttat egy öblítő programot, mondjuk a régóta szekrényben álló ruhákon, annyi idő alatt tisztítani biztos nem fog.

    VálaszTörlés
  7. Az én Energo Lux-om 1995-ös és nekem is azt mondja a szerelő, amit Kaccat anyukájának. Remélem kitart még sokáig. Igazi, komoly baja még nem volt,csak kisebb javításokat kellett rajta eszközölni. Nem tudom, a tiétek milyen, de ha ilyen régi, akkor megfontolandó a csere. Ha "fiatalabb" akkor mindegy. Az újak mind vacakok, hiszen erre megy ki a játék: vegyél, vegyél, vegyél !
    Van jó szerelőd ? Ha nincs, ajánlok olyant, aki becsüli és javítja a régit.

    VálaszTörlés
  8. Nagyon köszönöm a sok-sok segítséget! Aranyosak vagytok! :o) Erősen jegyzetelek... Már többször bementem a boltba nézegetni a mosógépeket, lehet hogy azt gondolják nem vagyok normális :D
    Ismerkedem velük! Bízom benne, hogy sikerül jól választanom!

    VálaszTörlés