Oldalak

2011. november 16.

Ajándékok

Miután szinte minden este már sötétben érünk haza, egyre nehezebb igazán jó fényképeket készíteni. Persze tudom, hogy vannak már megfelelő praktikák a szobában való fotózáshoz, de olyan körülményes a sok előkészület. Hétvégén igyekszem mindent lefotózni, még inkább a szabadban, fényes nappal.


Ezt a szépséges festményt Szemkép-től kaptam. A címe Téli álom. Egyre többször gondolok rá és irigykedem a medvékre, leginkább a reggeli felkelésnél. :o)


Ezt a bűbájos kis medvét Mmamától kaptam. Napokig nem is sejtettem, hogy nálam lakik, mert egy anyagba csomagolva költözött hozzánk, jól elrejtve.


Ez a szatyor Dia barátnőmnek készült. Az "eredetijét" még sok évvel ezelőtt kapta tőlem, de sajnos az anyaga "elfáradt". Mindenképp szerettük volna megmenteni a képet róla, ha már egyszer pályázatot nyertünk vele Anitámmal. Most jó erős vászonból készült az alap, remélem, hogy még bírja majd néhány évig.


(Khmm.. khm... most így a fényképet nézve, egy vasalás még jól jött volna neki a megörökítés előtt.)

6 megjegyzés:

 1. De jó ez a kismaci!
  /Abile, az oldalsávban az újságok 6. képtárban pontot légyszíves vedd ki, azt írja ki rákattintva, hogy már törölték/

  VálaszTörlés
 2. Maria!
  Köszönöm, töröltem én is! :o)

  VálaszTörlés
 3. Szép, és kedves ajándékok! A szatyrodra emlékszem anno, megérdemeltétek a díjat akkor is, de ez az újrahasznosítás....!!!!!

  VálaszTörlés
 4. Képzeld, tegnap szembejött velem ez a szatyor, mikor mentem a gyerekekért. :D Rámosolyogtam a hölgyre, akinek a karján lógott, furcsállást láttam az arcán, mikor visszanézett, de nem álltam neki elmagyarázni, hogy ismerem a táskája készítőjét, azért szaladt szét a szám. :))) Elég, ha én tudom. ;)

  VálaszTörlés