Oldalak

2012. január 12.

Téli álom

Nagyon köszönöm a kedves leveleket, amelyben érdeklődtök, hogy hol vagyok. Hol vagyok? Igazából nem tudom. Talán téli álmot alszom, ébren, de mindenképp alkotói válságban vagyok, ahogy Zsuzsa barátnőm mondta. Az idén még kisebb javítgatásokon kívül nem varrtam semmit és nem is nagyon van kedvem. Leginkább olvasok, vagy csak üldögélek újságokat nézegetve (legalább az varrós). Egy-egy jó ötlet láttán elcsábulok, hogy.. na majd holnap ennek nekilátok... aztán hazaérve még sem ülök le a varrógép elé.

Nem túl kellemes dolgok történnek a munkahelyemen. Létszámleépítés, költségcsökkentés. Mindenki feszült, fél, ideges. De tesszük a dolgunkat, mert mit lehetne mást... 

Az első idei csoporttalálkozóra nem sikerült eljutnom, mert Dávidom 20. szülinapját ünnepeltük. Nagyon jól sikerült a szülinap, megvolt az öröm, jó volt látni, hogy boldog, hogy elégedett. Sokat készültünk rá, de megérte. :o)

Hiányoznak a varrótársaim, de a hétvégén sikerül találkoznom velük, mert egy közös varrásra van meghívásunk Kiskassára, ahol Ibolya útmutatása alapján hátizsákot fogunk varrni. Remélem, hogy kizökkenek ebből a semmilyen hangulatból. 
Móni barátnőmmel jót nevettünk néhány perce a telefonban. Kanadából felhívott, hogy láttam e már milyen szerencsés vagyok? Olvasta Csokifolt Ágiék bejegyzését, miszerint nyertem náluk. Nem is akármit, hanem 3.000,- Ft-os vásárlási utalványt. Ilyen messziről jutott el a hír hozzám. :o)
Most aztán már a szerencse is hozzájárult, hogy valamit kezdjek végre magammal. Kutatom az okát, mi lehet velem, hogy ennyire "elbóbiskoltam".

Szóljatok rám, hogy ébresztő!! Hisz mindjárt itt a tavasz! Vagy nem? :o)

6 megjegyzés:

  1. Drága Abile!
    Ébresztő!
    Hétfőn már a második feladatot fogom küldeni!
    Ugye nem alvajáró állapotodban neveztél be a játékomra?
    :D

    És gratulálok a nyereményedhez is!

    Örülök, hogy újra köztünk vagy!!!

    VálaszTörlés
  2. Ténykedésre fel! Persze, lehet azt mondani. Én is hasonlóan lusta vagyok az idén :)
    Azért figyellek és ha kell felrázlak (időben).
    BuÉK!!!

    VálaszTörlés
  3. Kidolgozta magát mindenki karácsony előtt, de!!!! Tessék nagy levegőt venni, belevágni, -ha javasolhatom ne egy kulcstartó, hanem - egy nagyobb lélegzetű projectbe és rögtön visszabillensz a kreatív énedbe!
    (saját tapasztalat! :)) )
    Gratulálok az 20 évesé cseperedett Dávidnak és Anyukájának!!! :)

    VálaszTörlés
  4. Ébresztőőőőőőőőő !

    Sebeket nem nyalogatni !

    Jövőbe tekinteni !

    Élni !!!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  5. Jó a kanadai hírszerződ!!! Olyan jót nevettem, köszi :)
    Én már ott gratuláltam Neked, láttam én is. Szuper!
    És a nagyfiad: Isten éltesse!
    A többi amit írtál, nagyon szomorú, sajnos, ilyen időben a munkahelyi válság rányomja mindenre a bélyegét. De ezután mostmár tényleg jónak kell jönnie, gondolj erre Te is, és a varrás legyen az, ami igenis jókedvre derít, továbbvisz a mindennapokban. Olyat tudsz amit sokan irigykedve néznek.
    Szép alkotós napokat kívánok!

    VálaszTörlés
  6. Drága Móni!
    Köszönöm! Nem, dehogy... éber voltam és nagyon fogok igyekezni a feladatokkal.
    ================================
    Cicurka!
    Nagyon köszi, aranyos vagy! Én is drukkolok neked!
    ============================
    Erika!
    Köszönjük a jókívánságokat! Valóban a nagyobb kihívás kizökkentett a mélyalvásból. :o)
    ==============================
    Varróka!
    Drága vagy! Köszönöm! Jólesik, hogy itt a blogon figyelünk egymásra... és tartjuk egymásban a lelket, amikor szükség van rá!

    VálaszTörlés