Oldalak

2012. május 2.

Madarak

Ezek a helyes kis madárkák még a Húsvét előtt készültek és arróljutottak eszembe, hogy néhány héttel ezelőtt a bejárati ajtónk előtt lévő piciny teraszunk egy tartófájának tetejére fészket rakott egy rozsdafarkú párocska. Már tavaly is nálunk fészkeltek és ezek szerint igen jól érezték magukat, mert idén is visszajöttek. Nem tudom, hogy hány tojás lehet a fészekben, de a hétvégén lepottyanva találtuk az egyik héjjat. El sem tudom képzelni, hogy a picurka tojásban mekkora lehetett a madár. 
4 megjegyzés:

 1. Nagyon aranyosak a madarak :-)

  VálaszTörlés
 2. De kár, hogy kipottyant a tojás a fészekből, de talán maradt még pár tojás, amiből kikelnek a fiókák! Majd befotózod őket, ha tudod?
  A te általad készített madarakat megszemlélve elárulhatom, hogy nagyon aranyosak!!! Ügyes vagy!! Az anyagválasztás is szuper, meg gombok is jól illenek a szárnyra.

  VálaszTörlés
 3. Aranyos fodorka!
  Azt hiszem, hogy ilyen csúnyácskát tényleg nem is tudtam volna elképzelni. :o) Köszönöm a képet!
  ====================================================
  Erzsébet!
  Köszönöm szépen!
  =============================================
  Maminti!
  A madárka nem esett ki a fészekből, csak a "levetett" tojáshéj! Sajnos nem hogy a fotómasinával, de csak szemrevételezésre sem férünk hozzájuk, annyira a sarokban van a fészek... de ez biztos, így van jól a mamamadárnak! :o)

  VálaszTörlés