Oldalak

2012. szeptember 2.

Minden belefért...

... ebbe a hétvégébe, amit csak szerettünk volna. Sokat varrtam, voltunk kirándulni az Állatkertbe, szüreteltünk és megvolt az évnyitó is a suliban. Holnap mindenkinek megkezdődik. Szerencsére Dávidomnak is sikerült az utolsó utáni pillanatban, pénteken munkát találni, így neki is megkezdődik egy izgalmas új korszak holnap reggel, a nagybetűs Élet a munkahelyen. Anita már 7. osztályos lesz, így lassan neki is el kell majd döntenie, hogy merre is menjen tovább.
"Dolgozz, hiszen dolgozni kell, de ne engedd, hogy az életed csak munkából álljon! Legyen az életed játék, legyen az az életed középpontja... a munka pedig eszköz ehhez a játékhoz. Dolgozz egy irodában, dolgozz egy gyárban vagy egy boltban, de csakis azért, hogy legyen időd és lehetőséged játszani! Ne engedd, hogy az életed a munka rutinjává alacsonyodjon le - az élet célja egyedül a játék. A játék azt jelenti, hogy valamit önmagáért teszel."

Osho

3 megjegyzés:

 1. Látod, a dolgok azért lassan folydogálnak tovább. Reménykedjünk, hogy a folyón az árral lefolyik előbb utóbb a szemét és újra szép tiszta vízben lehet evezni....
  Amúgy meg: hogy öregszik ez a gyerek ! Már dolgozni megy…Készítheted lassan az ő ’kelengyéjét’ is…

  VálaszTörlés
 2. szia!!húú de szépek főleg az első kettő!!de jó hogy ilyeneket tudsz,nagyon szép!!
  minden jót és további szép napot!!
  Judy

  VálaszTörlés
 3. Nagyon ügyesen megszervezted a hétvégét, tényleg sok mindenre jutott időd és megint szépeket varrtál:))

  VálaszTörlés