Oldalak

2012. október 7.

Volt egy álmom...

... ami most valósággá válik. 2009-ben óriási élmény volt megtapasztalni, hogy milyen is lehetne egy kiállítás, ahol megmutathatom, hogy mivel foglalkozom, amikor lemegy a Nap. Amikor munka után leülhetek a varrógép mellé, hogy félretehetek minden bajt, minden rossz érzést, napi harcokat és problémákat és csak a szépséges anyagoknak, vidáman táncoló cérnának, halkan duruzsoló varrógépnek szentelhetem minden figyelmemet. Aki készített már bármit is elmélyülten, teljes odaadással az most pontosan tudja, hogy miről beszélek. Most az álmom megvalósul. Megmutathatom, hogy mi készült - bár csak egy töredékét ugyan - 2009 óta esténként... 


Nagyon izgulok, de azt hiszem ez természetes. Viszont ott lesz velem sok-sok ember, aki a kezdetektől támaszom. A barátaim - Ancsi Barátnőm, aki nélkül nem jöhetett volna létre :o) - a szakmai vezetőm és tanárom Ibolya, akitől mindent megtanulhattam egészen az alapoktól kezdve, és a Családom, akik nélkülözni kényszerültek a meleg vacsorát egy-egy azonnal megvalósítandó ötlet kedvéért és a gőzölgő fazék helyett esetleg egy neszeszert tálaltam nekik lelkesen. Nagyon-nagyon sok embernek tartozom hálával és köszönettel! Neked is kedves olvasóm, aki időnként idelátogatsz, mert kíváncsi vagy rám! Ha van kedved és időd, gyere el te is, találkozzunk személyesen! Várlak benneteket szeretettel!

18 megjegyzés:

 1. Gratulálok! Ezt nagy örömmel olvastam. További jó munkát és sok ötletet!

  VálaszTörlés
 2. Jól látom, hogy Pakson lesz? Akkor ott a helyem :-)
  Gratulálok!

  VálaszTörlés
 3. Sok sikert kívánok, majd szurkolok neked :))))

  VálaszTörlés
 4. Én is gratulálok, de nem értem: Pécsett senki nem tudott/akart neked és alkotásaidnak helyet adni ? El kellett "menekülni" 120 km-re ettől a várostól?

  VálaszTörlés
 5. Szívből gratulálok!!!nagyon nagy munka lehetett!!!!!Majd közölsz fotókat,ugye?Mert elmenni sajnos nem tudok.:(

  VálaszTörlés
 6. Gratulálok a kiállításhoz! Biztos nagyon jó lesz! Sajnos nálunk a suliban akkor éppen diszkó lesz, ami sajnos nélkülem nem jönne létre.

  VálaszTörlés
 7. Tiszta szívből gratulálok!! Olyan szépen írtál a bejegyzésben. Bizony el kell ismerni, hogy a család is részese ennek a sikernek. .. De Te megérdemled :-))
  Ági

  VálaszTörlés
 8. Abileeeeeee!!!!!!! Gratulálok!!!! Sok sikert kívánok!!! Szívből örülök Veled!! :)

  VálaszTörlés
 9. Gratulálok!
  Nekem is az volt az első gondolat, hogy miért nem Pécs?
  Sok sikert kívánok!

  VálaszTörlés
 10. Gratulálok Neked!

  Kár, hogy olyan messze lesz, szívesen megnézném:(.

  VálaszTörlés
 11. Jó látni az örömödet, sikeredet. :))) Gratulálok! Ölellek. :)

  VálaszTörlés
 12. Örülök ennek a megérdemelt sikernek! Gondolom izgalommal várod a megnyitót! Sajnos ez a távolság...., de várom a képeket, és a beszámolót! Gratulálok! ♥♥♥

  VálaszTörlés
 13. Gratulálok és örülök a sikerednek !!! Ez aztán az örömteli izgalom. :)

  VálaszTörlés