Oldalak

2013. március 10.

Varrónap
Szombaton volt a csoportunk által rendezett varrónap a Szivárvány Gyermekházban. Idén is sokan eljöttek hozzánk vendégségbe és remélem, hogy sok kellemes élménnyel - és az árusok jóvoltából sok szépséges alapanyaggal - gazdagodva távozhattak.

Mint mindig idén is már hónapokkal előbb elkezdődött a készülődés. Vendégeinknek egy kis karkötővel kedveskedtünk a leírásokat, mintákat tartalmazó egységcsomag mellé. Én ezeket készítettem:
A falakra a csoportunkban készült munkákból került egy kis kiállítás. Gyönyörű munkák voltak. Olyan újak is, amit eddig még egymásnak sem mutattunk be, pl. az én ágytakaróm, ami már Dávid szobáját díszíti.
Természetesen volt sok finomság is a büfében és az elmaradhatatlan tombola. A szerencsések nem is csak egy ajándékkal térhettek haza. Mi házigazdák a nap végére kellemesen elfáradtunk. Remélem, hogy aki ott volt jól érezte magát és szívesen jön majd el hozzán jövőre is!

6 megjegyzés:

 1. Nagyon jó lett, Anikó! Csak a közelire nem lehet rázoomolni:(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Ildikó! Mindjárt kicserélem!

   Törlés
 2. Köszönjük az egész napot! Örülök, hogy személyesen is találkozhattunk, beszélgettünk kicsit. Nagyon jól éreztük magunkat, sokat tanultunk Tőletek!!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon szívesen! Örömmel tettük! Várunk benneteket jövőre is!

   Törlés
 3. Nagyon jó volt újra együtt lenni, köszönjük a remek szervezést.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Várunk benneteket jövőre is!

   Törlés