Oldalak

2013. szeptember 10.

Csak a munka

Ez a nyár alig-alig szólt varrásról, pihenésről. Sokkal inkább munkáról. A munkahelyen, itthon.... a házban, a ház körül, reggel és este, hétvégén és hétköznap. Most már jólesne egy kis lazítás, varrás, alkotás, az igazi feltöltődés. De már csak néhány nap és újra varrhatok!

Addig is egy idézet:

"Ha naponta 6 órát alszol, akkor 18 marad. Ebbe bőven belefér sok munka, tanulás és még a szórakozás is. Tudom, hogy ilyenkor sokan felszisszennek, hogy hé, én 8-9 órát alszom. Hát javaslom, aludjanak gyorsabban."


2 megjegyzés:

  1. Ezen már sokszor gondolkoztam, hogy minden anyag, könyv, fonál... amit az évek folyamán "begyűjtöttünk"... mind- mind megannyi emberi kapcsolat, közös élmények, beszélgetések, tervek közepette kerültek a tulajdonunkba. Valamennyi, a gondolatainkban, kezeink alatt életre keltek. Benne vannak álmaink, érzéseink, hangulatunk. Számunkra fontos, hogy ezek a "gyűjteményeink" olyan kezekbe kerüljenek ahol tovább élnek. Akár emlékként, akár tovább gondolva új célt, új értelmet kapnak. Új életre kelve a szeretet, az élet örök körforgásában.

    VálaszTörlés
  2. Ezen már sokszor gondolkoztam, hogy minden anyag, könyv, fonál... amit az évek folyamán "begyűjtöttünk"... mind- mind megannyi emberi kapcsolat, közös élmények, beszélgetések, tervek közepette kerültek a tulajdonunkba. Valamennyi, a gondolatainkban, kezeink alatt életre keltek. Benne vannak álmaink, érzéseink, hangulatunk. Számunkra fontos, hogy ezek a "gyűjteményeink" olyan kezekbe kerüljenek ahol tovább élnek. Akár emlékként, akár tovább gondolva új célt, új értelmet kapnak. Új életre kelve a szeretet, az élet örök körforgásában.

    VálaszTörlés