Oldalak

2013. december 23.

Lassan vége...


Lassan vége az évnek. Egy kicsit ilyenkor lelassítunk, visszanézünk, értékelünk. Mérleget készítünk, mi volt jó, mi volt rossz, mit szeretnénk másként. Nekem az idei évnek az az aranyigazság volt a jellemzője, hogy egyetlen dolog állandó a világunkban és az a változás. Sok mindenbe kezdtem, amiről kiderült, hogy nem volt jó döntés, de sokat tanultam belőle megint magamról. Sok idő ment el olyasmire idén, amire nem számítottam, ezért kevesebbet tudtam foglalkozni a hobbimmal, a barátaimmal. Sok volt a munka itthon a munkahelyen....

és még nincs vége!

Nagyon szeretném tudni, hogy az Életem új irányt vehet... hogy sikerül megtalálnom a helyemet, hogy többet foglalkozhatom azzal, amit igazán szeretek, hogy még több időt tölthetek azokkal, akik fontosak nekem.

Kívánom minden kedves Olvasómnak, hogy következzen olyan éve, amilyet csak szeretne magának és sikerüljön minden aggodalmunkat, kétségünket félretenni az elkövetkezendő néhány napban. Legyen velünk a békesség, hit, remény és SZERETET.

Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok!

4 megjegyzés:

 1. (Ezúton is) Békés, szép ünnepet, kívánok, jövőre pedig titkos vágyaid teljesülését !
  (Vagy elég lenne csak normális munkakörülményeket kívánnom ??)

  VálaszTörlés
 2. Legyen neked is áldott, békés karácsonyod és kívánom, hogy mosolygós új esztendő köszöntsön rád!
  Szeretettel: Maminti, a kicsi zöld tündér

  VálaszTörlés
 3. Aranyos fodorka! Nagyon köszönöm. Azt hiszem megelégszem az utóbbi kívánságod valóra válásával.... és talán minden jobban alakul majd tőle.

  VálaszTörlés