Oldalak

2014. június 15.

Rendezgessünk


Már nagyon régóta tervezgettem, hogy rendet rakok a varrodámban. Mivel igen sok mindent sikerült már az évek alatt összegyűjteni ez elég nagy munkának ígérkezett. És valóban az is volt. A kipakolás viszonylag gyorsan ment. Mindent áthordtam a nappaliba.


Ezután jöhetett a fal, a polcrendszer, a parketta lemosása, felmosása. Kicseréltem a pulton a borítást, ami már elhasználódott. Majd jöhetett a visszapakolás. Persze közben jó néhány dologról már eldöntöttem, hogy feleslegesen őrizgetem, ezért két nagy zsákot is megtöltöttem a papír és egyéb hulladékkal. Más lett a rendszerezés is. Most valószínűleg néhány hétig igen sokszor fogom a varrást keresgéléssel megszakítani, mire megtalálom, amit elraktam a tuti helyre. De olyan szép rend lett és tisztaság!



7 megjegyzés:

  1. Na! Ugyanez vár rám már jóideje!!!!! :)
    " Mivel igen sok mindent sikerült már az évek alatt összegyűjteni ez elég nagy munkának ígérkezett. És valóban az is volt. A kipakolás viszonylag gyorsan ment. Mindent áthordtam a nappaliba." :))))) Ismerős nagyon.:))))
    gyönyörű lett a végeredmény!
    Amikor én is szép rendet rakok, utána idegbaj a keresgélés.De ha összevisszaság van,az is idegbaj.:)
    Minden elismerésem!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mamka! Köszönöm! Akkor neked is kívánok jó munkát, kitartást és minél kevesebb idegbajt. :o)

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
  2. Irigyellek, hogy van egy külön kis szobád. Nekem fél szobányi helyem van, amiben rendet kellene tenni. Gyüjtöm az ötleteket. Amivel nekem bajom van az a sok kis mindenféle, ami kedves és mindig keresni kell. jelenleg két nagyon szép anyagot keresek és két guriga ferde pántot. Viszont helyettük ujabb kincsek jönnek elő! Gratulálok szobádhoz és gondolom sok szép ötletes dolog fog kikerüln innen!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, a galériát alakította át a férjem néhány évvel ezelőtt. A sok apró kütyün nálam cipősdobozokban van, felcimkézve.

      Törlés
  3. Megirigyelheti most aztán mindenki a birodalmadat ! És ha majd meg is találsz mindent, akkor lesz igazán jó :-) Remélhetőleg nem fogsz úgy járni, hogy a kidobottat hiányolod. Én a pincében való rendrakásnál járok így, előbb utóbb kiderül, az az izé mégiscsak jó lett volna. Persze, mindig, mindenre van megoldás...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aranyos fodorka! Köszönöm.... ma már kerestem egy műanyag centit, de egyenlőre nyomaveszett. :o))

      Törlés