Oldalak

2009. december 17.

A héten történt

Egy kicsit zsúfoltabbra sikerült ez a hetünk Anitámmal, mint ahogy terveztük.

Kedden az Eurodance tánc-csoporttal (ahol immár 5. éve táncol) lépett fel a Karácsonyi táncgála keretében a Pécsi Ifjúsági Házban.





Mivel a fényképezőgépem sajnos otthon maradt a konyhaasztalon (pedig odakészítettem :o() - ezért a fotókat az Eurodance honlapjáról hoztam Nektek, de ott a többi fellépőről is jóval többet láthattok.

Szerdán egy rajzpályázat díjkiosztójára voltunk hivatalosak. A rajzpályázat témája a Karácsony volt, ahová 200 rajz érkezett és ezek közül 50 kapott díjat is. Anita is a szerencsések között volt és a Bóbita Bábszínházba szóló kétszemélyes belépővel jutalmazták.

Sajnos a fényképezőgép ez alkalommal sem volt velünk, de itt meg tudjátok nézni a Pécs Tv által felvett anyagot.

A héten még karácsonyi vásár zajlik az iskolában délutánonként így elég későn keveredünk haza... Lesz mit kipihenni a téliszünetben, de bevallom én nagyon büszke vagyok a kis Hölgyre :o) hogy ilyen sok mindent csinál szívesen a szabadidejében.


Újabb díjat kaptam Elitől, amit nagyon szépen köszönök!

A szabályok szerint 7 dolgot kellene írnom magamról, de mivel ezt már megtettem egyszer itt a blogon és ezek most is érvényesek rám, ezért ezt most nem tenném. Viszont továbbadom hét embernek, bár a 7x7 is simán menne, mert nagyon sok szép, kreatív blogot olvasok, amikor csak időm engedi.
Akiket most megajándékoznék a díjjal:

5 megjegyzés:

  1. Szerintem a tánc az egyik legjobb mozgásforma, amit csak egy gyereknek el lehet képzelni :)

    Köszönöm a díjat :)* aranyos vagy.

    VálaszTörlés
  2. Grarulálok a nagyon ügyes Kishölgyhöz!!! :)És nagyon köszönöm a díjat!
    Ági
    (Aki állandóan visszavágyik Pécsre (mert ott élt)és reméli a vágyai teljesülnek:))))

    VálaszTörlés
  3. Anitának gratulálok én is! :)
    Köszönöm, hogy gondoltál rám. :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon kedves Tőled ez a díj! Köszönöm! Ha lejjebb görgetsz az oldalamon, jobb lent kitettem az ajándék-ikonkát!:o)Köszönöm!

    Az én kislányom (15éves) is táncol, ő hip-hop - ot, de imádja. Pici korában ducibb volt és nagyon örültem, hogy rátaláltunk erre a zenés mozgásformára, mert szereti és olyan jó kis alakja lett!

    VálaszTörlés
  5. Hát először is gratula a lánykának!
    Nagyon szépen köszönöm a díjat, kiteszem az oldalamra!

    VálaszTörlés