Oldalak

2011. szeptember 13.

Mecsek Rallye női szemmel


A kép innen.

Családom férfi tagjai igen rendesen fertőzöttek benzingőzzel, az autós-sportok szerelmesei. Nézni és csinálni is szeretik, így eléggé egyértelmű volt számomra, hogy a Mecsek Rallye hétvégéjén nem fogom látni őket néhány napig. A "buli" már csütörtökön kezdődött, de akkor még iskola és munkahely akadályozta őket abban, hogy egész nap élvezni tudják a programokat. Péntek délutántól vasárnap estig leginkább csak aludni jártak haza. :o)
Vasárnap este én is ott ültem a tévé előtt, amikor az Eurosport-on 45 perces összefoglalót mutattak a neves eseményről. Azt kell mondjam, hogy elámultam... A helikopterről készült felvételek Orfűről, Pécsről... fantasztikusak voltak. Szeretem Pécset és a környékét is, az erdőt, amely a közelségével minden nap hazafelé menet gyönyörű látványt, friss levegőt, csodaszép kirándulóhelyeket ajándékoz nekünk. (Lehet, hogy elfogult vagyok? :o)) Ezek a légifelvételek még inkább megerősítették ezt az érzést bennem. Ha ez a verseny "csak" annyi volt, hogy egy kicsit a városunkat, környékét, az országot megismertessék a világ többi táján élőkkel, már megérte. De a "fiúk" azt mondják, hogy ők ennél sokkal többet kaptak. :D

A nagyfiam képeit, beszámolóit itt olvashatjátok a versenyről.

2 megjegyzés:

  1. Nem láttál ? Amikor a Zsolnayban voltunk vasárnap d.e., épp felettünk szállt el és fotózott a heli. (Félelmetesen megdöntötték a gépet !)
    Integettem ! :-)

    VálaszTörlés