Oldalak

2011. szeptember 6.

Megkezdődött

Az iskola mellett megkezdődtek a próbák, a fellépések Anitának az Eurodance csapatával. Immár 7. éve, hogy a tánc, a mozgás beépült a mindennapjainkba. Jó döntés volt! Anita szeret táncolni, fellépni, igazi barátságok szövődtek a csoportban. A hétvégén is több programon szerepeltek, szombaton az Árkádban, vasárnap a Szivárvány gyerekháznál, tegnap újra 2 óra próba. Időnként azt gondolnám, hogy túl sok, hogy fárasztó, de a lánykám inkább feltöltődik tőle, nagy örömmel csinálja.
Most hétvégén (szombaton 18 órakor) újra fellépés az Újhegyi napok keretében. Ha van kedvetek gyertek el, nézzétek meg a műsort. Nem mellesleg kézműves-vásár is lesz és ha információim helyesek, akkor találkozhattok Lidérckével, Noémivel, Molival is!

Ez a kép a Szivárvány gyerekháznál készült a hétvégén, több kép a Facebook-on, Rovó Attila (a tánc-színház vezetőjének) albumában.


Ma délután végre én is találkozom a varróslányokkal, vége a nyári szünetnek. A faddi tábor óta nem is találkoztunk, jó lesz újra összeülni, beszélgetni, terveket szövögetni a csoportban!

1 megjegyzés:

  1. Remélem, látom is majd a fellépésüket. :) Most elkezdtem várni a hétvégét. :D
    Puszillak.

    VálaszTörlés