Oldalak

2012. december 22.

Amikor...

...egyre kevesebb idő jut a hobbira, azt a keveset még inkább ki kell használni, még inkább számít minden perce, minden másodperce, amikor csak az anyagokra, szalagokra, gombokra figyelhetek.Ennek a párnának csak a "keretezése" az én érdemem, nem én hímeztem a két szépséges cicát, csupán párnahuzatot varázsoltam belőle.


 Készült egy ágytakaró is, 150 x 190 cm-es. A középső részen a virágminta nem saját készítésű, ilyen szépséges volt az anyag.Minden kedves Olvasómnak kívánom, hogy teljen úgy az ünnepe, amilyennek szeretné.
Békés, boldog, áldott karácsonyt kívánok!

5 megjegyzés:

 1. Sok gyönyörűséget varázsoltál ismét !
  Boldog Karácsonyt !

  VálaszTörlés
 2. Kellemes, békés karácsonyi ünnepeket kívánok!

  Szeretettel:

  „Batorba” Csilla

  „Van a csoda... Karácsony csodája. Amire várunk. És ami teljesedik. De ez a csoda nem a színes szalagokkal átkötött dobozokban rejlik. Nem a feldíszített zöld fenyő alatt találod. Ezt a csodát másutt kell keresni, másutt lehet megtalálni. Ez a csoda a kedves szavakban, őszinte, szívből jövő kívánságokban, szerető érzésben érkezik. És kell ennél nagyobb ajándék? A következő háromszázhatvanöt napban ezek kísérnek, ezek adnak erőt. Nem a csomagokban lapuló tárgyak, hanem csakis ezek. Csak ezek... Ez a karácsony csodája.” Csitáry-Hock Tamás

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szuper dolgokat alkottál ismét! Nekem a baglyos neszi tetszik mind közül, illetve csodaszép lett az ágytakaró!

  VálaszTörlés
 4. Békés, boldog új esztendöt kívánok!
  „Kívül, belül maradjon
  Békében az ország;
  A vásárra menőket
  Sehol ki ne fosszák.
  Béke legyen a háznál
  És a szívredőben.
  Adjon Isten, ami nincs,
  Ez uj esztendőben.”
  ( Arany János )
  Batorba - Csilla

  VálaszTörlés